24 november 2011

Julens färgval

Ni som följt min blogg några år vet ju att vi pyntar i olika färgteman varje år. Jag väljer varannat år, och maken vartannat.

Färgtemat går igen på julpynt, julkorten vi skickar samt alla julklappar vi lägger under granen.

Det här med färgtema är en kul grej och våra vänner frågar redan i november var som kommer att gälla detta år. Det avslöjas vanligtvis för dom när vår inbjudan till årets glöggparty landar i posten!

Förra året var det min tur att välja färger.


Det blev Vitt-Rosa-Silver.

I år är det makens tur och färgen avslöjar han imorgon fredag när vi ska klä julgranen! I helgen gör vi årets julkort och inbjudningar till glöggfesten.

Visst känner jag mig en smula modig som låter maken välja färger på julens pynt, MEN har tar uppgiften på allvar och vill såklart att vi skall ha ett fint jul-hem, så han flippar inte ur med plats och blinkande renar :-) Som tur är... Hade han gillat sånt hade jag nog inte vågat...

Vad tror ni han väljer för färger i år?
Våga ni överlåta till sambon/maken/gubben att välja färg på julpynt, julblommor och julkorten?

3 kommentarer:

 1. Jeg har jo ingen mann, men tror nok aldri jeg ville latt ham bestemme om jeg hadde en ;D Modig gjort av deg ;) Så søtt med det rosa team i fjor, nydelig pynt *♥*

  SvaraRadera
 2. Om min man fick bestämma skule det nog knappt bli något alls utan endast nån klassisk stake i fönstret och kanske en röd duk på bordet. Han delar inte alls min stora passion över inredning men gillar oftast det jag gör.
  Tror mig komma ihåg att din man valde blått för två år sedan så det gisssar jag inte på. Kanske han kör på det trendiiga naturtemat och bruna nyanser :).
  Ha de gott, kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 3. Nja min man är nog inte vuxen den uppgiften;-) Fast han har ju aldrig fått prova...

  I år tror jag att din make väljer klassiskt rött och grönt...neeej jag har faktiskt inte en aning. Det ska bli spännande att få se vad det blir!

  Önskar dig en fin kväll!
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera