8 augusti 2012

Bröllopsdag

Sommaren rullar in på sista semesterveckan för min del, jag kom hem igår kväll. Hem till el och internet :-) Det har varit en lååång skööön paus från all teknik. Veckorna på torpet har varit UNDERBARA. Bara vågornas skvalpande har hörts, och fåglarnas läten. Vinden som susar i träden och glada skratt har klingat över sjön när byn på andra sidan har haft fest :-)Sommaren har varit fin, men tung då jag bott i torpet jag ärvde av pappa. Torpet som funnits i familjens ägo sedan tidigt 1800-tal då det byggdes av min pappas farfar och farmor.

Min far föddes i torpet 1929. Nu finns han inte mer. Tre månader har gått och saknaden växer allt större för var dag som går. Begravningen är över. Likaså urnsättningen. Även pappas 83:e födelsedag har passerat, den som vi inte fick fira ihop.

Jag har bott i torpet hela sommaren tillsammans med goda vännerna och vi har börjat se om huset med fixande och pysslande, som att kolla upp och åtgärda elen och fönsterrenovering i köket.

Efter helgen drar allt igång och jag rivstartar med en tre-dagars konferensresa med jobbet :-) Det ser jag fram emot!

Men först skall vi fira vår Bröllopsdag idag. Nummer 4 :-)

Jag har bokat bord på en ljuvlig restaurang nere vid  vattnet, härlig utsikt och en god middag kommer bli perfekt. Maken får det som överraskning :-)

Kram Helena

2 kommentarer:

  1. Grattis på bröllopsdagen.Ha en mysig kväll.Kramar Rita ♥

    SvaraRadera
  2. Sprint's Premium Data charge of $10/month is less than chanel replica its national competitors AT (T) and Verizon (VZ). Furthermore, AT and Verizon are taking steps to eliminate unlimited data for existing hermes outlet customers after taking away unlimited data for new clients.

    SvaraRadera