7 maj 2011

Triss och vaxduk

Eftersom jag har en ledig helg nu ... den första på evigheters evigheter... så lyxade jag med lite mys, tre nya nummer av sköna, gröna tidningar att mysa med i soffan på altanen om vädret håller vad det lovar :-) Allt i Hemmet, Hem & Antik samt Allt Om Trädgård. Finns bara ett problem med dessa tidningar. Dem ger mig så många nya fina ideér hela tiden, som jag vill fixa här hemma! Önskar tiden räckte till!Igår var jag iväg en sväng med mamma och shoppade (kogödsel till ett kommande projekt)...Där på shoppingturen gjorde jag ett oväntat fynd. Vaxduken med mönstret jag letat efter i TRE år (sedan förra förstördes) fanns där helt plötsligt. PÅ REA!!!

Gissa om jag köpte? Yepp :-)
Så nu kan vi mysa på terrassen med en ny fin vaxduk på bordet :-)

Sedan var jag tvungen att shoppa lite blomster oxo, 
5 vita pärlhyacinter, 6 rosa Förgät-mig-ej och 3 lavendel plantor fick följa med hem :-)


Ha en fin lördag!

4 kommentarer:

 1. Vilken härlig helg du kommer få. Plantering blandat med lata stunder i tidningarnas värld. Solen ser ut att vara här idag hoppas den kommer imorn oxå för då jobbar jag bara halvdag.
  Ha de gott, kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att du hittade igen vaxdukfavoriten. Du hittade även annat fint.

  Mysigt med nya tidningar. Jag får också aldeles för mycket inspiration. Men man får sålla och ta det som man mest vill ha och göra.

  Kram Teres

  SvaraRadera
 3. Jag älskar att läsa sådana tidningar. det är så inspirerande. Men nu har jag upptäckt att det finns massor med inspirerande bloggar. Som den här!

  Följer dig nu via Bloglovin.

  Önskar dig en skön söndag!

  SvaraRadera
 4. Ja, man är ju helt såld på alla trädgårdstidningar nu.
  Tidningsfrossa,,,,
  Kram på dej å lycka till med företaget.
  Kram ullamaria

  SvaraRadera