18 december 2010

Min julgransfot

Det är ingen enkel sak att hitta en passande julgransfot om man envisas med att köpa en monster-kungsgran som årets. Men fin är den :-)

 Den har en fot-diameter på ca 20 cm eller större... En stor 10 liters hink vore lagom i storlek, men hur bra fungerar det??? Inte! Och hur snyggt är det??? Inte!

Alltså uppstår ett problem. Självpåtaget och ganska kärt problem - men ändå ett problem...

Så vad göra?
Det som finns till buds är en Fin fot som är alldeles för liten.

Jag hittade även en passande fot  i ful plats, men den var förfärligt dyr (runt 3500 kr...). Så finns det en halvbra fot som *kors i taket* passar i storlek och inte gör hål i plånboken... Hmm....den blir det!


Inte supersnygg kanske, men jag har sett betydligt "värre" kandidater :-)
Min kära gamla antika julgransfot får åter se sig besegrad, då den bara är ca 10 cm i diameter...Ha nu en underbar lördag!

2 kommentarer:

 1. oj, vilken STOR gran men så vacker. Jag tycker att det är jättefint med en gammal zinkbalja eller zinkhink som julgransfot. Skulle absolut kunna ha en sån. Du kan ju även dölja den med att sätta den i en gammal låda eller liknande.

  Kram Teres

  SvaraRadera
 2. Granen är ju så fin. Tycker att foten var helt ok. Här kör jag med en zinkhink ytterst och en glasburk inuti, men så har jag en minigran också;)
  Ha en fortsatt bra helg!
  Kram Ullis

  SvaraRadera