29 november 2010

1:a advent liten glimt

Underbart, första dagen på läääänge då solen behaga visa sig en kort stund. Fotoläge :-)

Årets adventsljusstake


Hoppas ni alla fick en helt ljuvlig 1:a adventshelg :-)


Vi myste tillsammans på hela 5 olika julmarknader, den ena bättre än den andra :-) Fortsätt att skicka tips på julmarknader i stockholmsområdet, så fyller jag på listan här på högersidan. Tack för Ditt bidrag!

Det syns verkligen på marknaderna i år att Shabby Chic-trenden slagit igenom. Varannat marknadsstånd var fyllt av vitt, vackert, shabby chic-pyssel :-)

Jag såg även vilka bloggar pysseltipsen var "lånade" ifrån... Saker som jag såg hos vissa bloggar för 2-3 år sedan fanns nu att köpa på julmarknaden...

Det var iallafall fantastiskt mysigt med mycket snö, kallt och bitande uteväder. Skönt att komma in i stugvärmen på julmarknadernas söta cafeer, som vi såklart provade oss igenom :-) Helgens godaste fika? Det var en Mintchoklad-kladdkaka!

Har bilduppladdningstrassel som pågår... Felsöker...Fler bilder kommer :-)4 kommentarer:

 1. Oj har du hunnit runt på så många julmarknader.
  Ha det gott:)

  Ps Om du vill ha flera tips på julmarknader så har jag det på min blogg högst upp till vänster.

  SvaraRadera
 2. Underbart maffig adventsljusstake du fått till,,
  me like ;)
  kram ullamaria

  SvaraRadera
 3. Första advent är nästan lika gott och mysigt som självaste julaftonen, och nu har vi tre mysiga söndagar framför oss innan det smäller till!
  Ha det gott,
  Sussi

  SvaraRadera
 4. Så fin adventsstake, og koselig med julemarkeder, jeg har ikke fått vært på noen enda, har hatt så mye sykdom i det siste, men håper å få med meg noen enda før jul :) *♥*

  SvaraRadera