2 januari 2011

Rum och Trädgårdsmässan 2011

Nu är det dax att tänka på trädgården som ligger där under all snö. Snart skall det grönska och Våren kommer tillbaka. All inspiration du vill ha finns på trädgårdsmässan Rum och Trädgård i Kista som hålls 10-13 mars 2011.

Ses vi där?

********************************
(Texten nedan är saxad från mässans press-utskick!)

Grönsakslandet
- trädgårdens nygamla juvel

Intresset för matlagning, trädgårdskök och det ekologiska och närproducerade har gjort att allt fler vill odla sina egna grödor. Detta har vi på Rum & Trädgård tagit fasta på.

Författaren och trädgårdsinspiratören Hannu Sarenström skapar ett köksträdgårdsliv med en försmak av späda skott och örter tillsammans med Rune Kalf-Hansen, kocken och den passionerade ambassadören för det ekologiska och närproducerade. De kommer att bjuda på en köksträdgård fylld med matglädje för alla sinnen.

"Den underbaraste trädgårdskänslan är troligen när man skär sin första gröna sparrisstjälk för säsongen och slukar den bums innan man kommit in i köket" Hannu Sarenström

"Jag vill visa alla besökare på Rum & Trädgård att detta med matlagning är väldigt enkelt om man har fina råvaror. Det är enormt inspirerande att ha en egen köksträdgård och för mig är träd-gårdsköket det bästa av alla kök som finns"
Rune Kalf-Hansen

Kunskap & underhållning när expertisen inspirerar

Lars Krantz från Wij Trädgårdar som berättar om en trädgårdsmästares funderingar. Lisen Sund-gren, Life by Lisen, kommer att prata kring temat Örter och Bosse Rappne från Slottsträdgården Ulriksdal kommer att dela med sig av sina funderingar kring trädgårdstrender - vad är det som gäller?

Startskottet för trädgårdssäsongen
Rum & Trädgård är vårens mötesplats för alla trädgårdsentusiaster och inredningsintresserade. Vi kommer den 10-13 mars att bjuda alla mäss-besökare på lustfyllda och inspirerande dagar. En bred mix av utställare och produkter för trädgård och uterum blandas med föreläsningar och utställningar arrangerade med kärlek och glädje av välkända trädgårdsmästare och professionella inredare.

Välkomna våren med oss på Kista-mässan!

*****************************************
Här ser ni kändisarna som besöker och föreläser på trädgårdsmässan i mars:

Rösta gärna om du vill :-)
Klicka på bilden högst upp till höger på min blogg :-)

3 kommentarer:

 1. Härligt med trädgårdsmässa ! Ja så fort jul och nyår är över börjar man ju längta till våren ! Önskar dig ett riktigt gott 2011 ! Kramar Susanne ♥

  SvaraRadera
 2. Åh, jag hade gärna kommit på mässan men det är lite långt att åka... men jag ska definitivt gå på Lisebergs trädgårdsdagar, det brukar vara himla mysigt och som ett startskott på sommaren.

  Ha en skön kväll! Kram Marie

  SvaraRadera
 3. Ja rätt som det är så är det mässdags.
  God fortsättning på 2011:)

  SvaraRadera